Twitter Circle

Twitter introduce „Circle”, pentru Tweeturile pe care nu le doriți în cronologia tuturor

Twitter introduce „Circle” pentru „Prietenii apropiați”

Deși butonul de editare încă nu s-a materializat în cronologie, iar compania trece printr-o achiziție tumultoasă, Twitter a lucrat la noi funcții. Marți, compania de social media a transmis pe Twitter că acum testează ceva numit Twitter Circle și a distribuit un videoclip care demonstrează cum să-l folosească.

Practic, Twitter Circle este „Prietenii apropiați” a Instagram sau funcția de „selectare a publicului” a Facebook. Este o modalitate de a filtra cine vede conținutul specific pe care îl postați, fără a fi nevoie să vă blocați întregul cont. Cu Circle, pentru fiecare tweet pe care îl postați, veți avea opțiunea de a-l trimite tuturor sau unui grup mai mic.

Twitter Circle permite utilizatorilor să ridice până la 150 de persoane (followers sau nu), ca audiență selectată pentru unele tweet-uri. Când trimiteți un tweet îndreptat către Cercul dvs., doar cei puțini aleși pot vedea și interacționa cu tweetul original și răspunsurile acestuia. Membrii cercului tău nu pot vedea o listă completă a tuturor celorlalți din același cerc (doar tu, în calitate de creator al cercului, poți face asta), iar membrii nu pot retweea ceea ce este postat în afara cercului tău.

Deocamdată, utilizatorii care testează funcția pot crea un singur cerc, ceea ce înseamnă că nu vă puteți schimba cu ușurință publicul specializat de la tweet la tweet. În plus, nu vă puteți elimina din cercul altei persoane, dar puteți opri un fir ca de obicei.

În Întrebări frecvente, Twitter a precizat că funcția Circle este diferită de comunitățile Twitter, pe care compania a introdus-o anul trecut și, de asemenea, restrânge audiența de tweet, imitând grupurile Facebook și firele Reddit. Comunitățile Twitter pot fi formate din oricine de pe site invitat să participe la o anumită discuție, în timp ce Circle este „pentru a partaja Tweeturile pe care doriți să le partajați doar persoanelor pe care ați ales să le vedeți”.

În prezent, Twitter Circle este disponibil doar pentru un număr limitat de persoane din grupul de testare prin iOS, Android și twitter.com. Veți ști dacă funcția este disponibilă pentru dvs. dacă vedeți o solicitare de a crea un cerc când mergeți la postare.

Cât de utilă a fost această pagină ?

Faceți clic pe stele pentru evaluare!

Rata medie 0 / 5. Voturi: 0

Niciun vot până acum, evaluează pagina !