Transforma ti proprietatea intr un Airbnb

Transformă-ți proprietatea într-un Airbnb

O tendință din ce în ce mai populară, multe persoane și familii care caută surse suplimentare de venit.

În ultimii ani, a-ți transforma proprietatea într-o locație de închiriere Airbnb a devenit o opțiune viabilă; mai ales pentru cei care locuiesc în destinații turistice populare sau orașe. Această alternativă la găsirea de hoteluri permite călătorilor să experimenteze un cadru mai confortabil pentru șederea lor, adesea în locații mai convenabile în scopul călătoriei lor. În 2022, există aproximativ 2,9 milioane de gazde Airbnb în întreaga lume și 100.000 de orașe cu înregistrări active.

V-ați gândit vreodată să intrați în această tendință în creștere cu o proprietate pe care o dețineți? Poate că locuiți într-un oraș mare precum Toronto , New York, Boston sau Los Angeles . Acum ar putea fi momentul perfect pentru a-ți transforma proprietatea într-un Airbnb frumos pentru a câștiga un mic venit suplimentar pentru tine.

Iată câteva idei care vă pot ajuta să începeți să transformați o casă în închirierea perfectă de vacanță.

Înfrumusețați exteriorul

Atractia limită poate avea un efect uriaș asupra numărului de chiriași care vor lua în considerare proprietatea dvs., iar estetica plăcută ar putea fi suficientă pentru a-i atrage să aleagă unitatea dvs. în locul altora. Căutați câteva idei pentru a îmbunătăți aspectul proprietății dvs., cum ar fi un strat proaspăt de vopsea pe verandă, adăugarea unei grădini mici, crearea unui aspect proaspăt pentru garaj sau proiectarea unei terasă în aer liber.

Investiția ta poate crește valoarea proprietății și poate crește șansele chiriașilor să dorească să rămână acolo. Nu subestimați valoarea unui exterior fotogenic.

Modernizarea facilităților

Deși majoritatea călătorilor nu își petrec tot timpul în Airbnb, crearea unui mediu relaxant de care să se bucure este esențială pentru o experiență pozitivă. Aprovizionarea cu unele facilități pe care oaspeții dvs. le vor găsi utile sau reconfortante, cum ar fi un nou aparat de cafea, un televizor inteligent sau un duș cu ploaie le va atrage interesul.

Parcarea în afara străzii este un beneficiu imens pentru călători dacă au un vehicul de folosit, așa că asigurați-vă că este disponibil un spațiu în garaj sau în alee și apoi faceți publicitate pentru asta. Orice puteți face pentru a crește nivelul de confort al oaspeților vă va crește șansele de a găzdui.

Faceți ordine în spațiu

Acesta ar putea fi cel mai important aspect de a fi gazdă Airbnb. Cât de curată arată unitatea? Este mobila organizată într-un mod care favorizează confortul și comoditatea? Chiar dacă nu poți investi în noi facilități sau renovari, spațiul trebuie să arate îngrijit și îngrijit.

Aspirarea, curățarea prafului, curățarea geamurilor și alte sarcini de curățare ar trebui să devină un obicei pentru a menține chiria să arate proaspătă pentru oaspeții tăi. Airbnb folosește imagini pentru înregistrările sale, iar calitatea acestor imagini va fi un factor major în modul în care chiriașii iau decizia lor. Fă-ți timp pentru a oferi cu adevărat proprietății o curățare profundă în mod regulat.

Cercetați logistica

Găzduirea unei locații Airbnb nu este la fel de simplă ca a avea o proprietate și apoi a o lista pe site. În unele cazuri, este posibil să aveți nevoie de permisiunea orașului în care locuiți pentru a găzdui. În plus, dacă încă plătiți ipoteca asupra proprietății, închirierea acesteia ar putea încălca anumite clauze din contractul dumneavoastră.

Este întotdeauna bine să verificați cu fiecare parte că vă puteți transforma legal proprietatea într-o închiriere. După aceea, va trebui să treceți prin Airbnb pentru aprobare pentru a lista unitatea pe site-ul lor. De asemenea, ar trebui să faci câteva cercetări despre cum să fii o gazdă de succes și să obții cea mai bună experiență pentru oaspeții tăi.

Oferirea anumitor facilități ar putea ajuta la atenuarea unor preocupări de călătorie pe care oaspeții tăi le au. Angajați-vă să aflați mai multe despre cele mai bune modalități de a atrage călătorii la proprietatea dvs.

Prezentarea contează

După cum am menționat anterior, fotografiile cu Airbnb-ul dvs. vor face o mare diferență în ceea ce privește dacă chiriașii vor alege sau nu unitatea dvs. Acestea ar trebui luate într-o zi luminoasă și însorită, dacă este posibil, pentru a capta cât mai multă lumină naturală. Este de la sine înțeles că spațiul ar trebui să arate cât mai curat pentru aceste poze.

În plus, scrierea unei descrieri convingătoare vă poate ajuta să găsiți chiriași. Evitați o listă plictisitoare de caracteristici care nu au personalitate. Vorbiți despre beneficiile mai profunde ale alegerii unității dvs. Poate te poți concentra pe evidențierea decorului confortabil al spațiului și a căldurii generale pe care o vor experimenta oaspeții tăi.

Atingeți emoțiile pe care le vor simți și relaxarea pe care o oferă unitatea dvs. după o zi plină de vizitare a obiectivelor turistice.

Distreaza-te

Dacă faci toate aceste lucruri, ai putea fi pe cale să câștigi un venit decent din această agitație secundară. În plus, poate fi foarte interesant să ai un proiect în derulare, care dă în mod constant roade. Cum să curățați și să resetați proprietatea după ce cineva rămâne acolo vă poate aduce un sentiment de împlinire în timp ce pregătiți spațiul pentru următorul chiriaș. Și nimic nu se simte mai bine decât să vezi o evaluare de 5 stele de la un oaspete recent.

S-ar putea să descoperi că te-ai născut pentru a deveni gazdă Airbnb.

Cât de utilă a fost această pagină ?

Faceți clic pe stele pentru evaluare!

Rata medie 0 / 5. Voturi: 0

Niciun vot până acum, evaluează pagina !