stirisurse.ro tragedie la un priveghi in bistrita sicriul cu aer conditionat a luat foc

Tragedie la un Priveghi în Bistrița: Sicriul cu Aer Condiționat a Luat Foc

Un eveniment tragic a avut loc la Bistrița, unde un priveghi s-a transformat într-un dezastru după ce sicriul dotat cu aer condiționat a luat foc, ducând la carbonizarea cadavrului unui tânăr de 36 de ani.

Detalii despre Incident

Familia tânărului decedat a decis să țină priveghiul acasă, refuzând să depună sicriul la capela bisericii din localitate. Pentru a păstra corpul în condiții optime, au închiriat un capac cu aer condiționat de la o firmă de pompe funebre. Nefericitul incident s-a produs în urma unui scurtcircuit la sistemul de aer condiționat al sicriului, care a provocat o explozie și un incendiu.

Reacția și Intervenția Familiei

Incendiul a cuprins elemente de mobilier din încăperea unde era depus sicriul, dar membrii familiei au reușit să stingă flăcările înainte ca acestea să se extindă la restul casei. Pompierii, la fața locului, au confirmat că incendiul a fost provocat cel mai probabil de o defecțiune a sistemului de aer condiționat al sicriului.

Consecințe și Măsuri de Precauție

Acest incident nefericit subliniază riscurile asociate utilizării unor dispozitive electrice în condiții improprii, mai ales în contextul unor evenimente sensibile precum priveghiurile. Este esențial ca familiile să fie conștiente de aceste riscuri și să ia măsuri de precauție adecvate atunci când folosesc astfel de echipamente.

Concluzie

Tragedia de la Bistrița reprezintă un memento dureros al importanței siguranței și atenției la detalii în momente de profundă tristețe. Este important ca atât furnizorii de servicii funerare, cât și familiile să fie conștienți de potențialele pericole și să acționeze cu prudență pentru a preveni astfel de incidente.

Media / 5. Voturi: