Porti Fier Forjat13

Porți din Fier Forjat

Toate porțile din fier forjat sunt realizate manual cu experiență în atelierul nostru din Strejnicu, langa Ploiesti și livrate în toată țara. Avem o gamă largă de modele într-o gamă largă de tipuri de porți metalice, cum ar fi porți de acces, porți laterale, porți de grădină, porți glisante, porți despărțite 3/4 și balustrade metalice.

Porțile din fier forjat sunt o modalitate atractivă de a vă ajuta să vă faceți proprietatea mai sigură. Transformând aspectul casei tale, aceste porți sunt adesea primul lucru pe care oaspeții îl văd înainte de a intra și, în consecință, este esențial ca acestea să creeze impresia potrivită.

Porti Fier Forjat13

În epoca colonială, doar cei mai bogați își permiteau să importe fier forjat pentru casele lor fine din cărămidă și piatră.

Totuși, la începutul anilor 1800, pe măsură ce fierăria creștea pe plan intern, fierul ornamental a început să înfrumusețeze stilurile de casă mai variate. O astfel de prelucrare metalică a atins apogeul în popularitate în epoca victoriană, când turnătoriile au început să toarne și să producă în masă pichete, stâlpi și alte detalii elaborate.

În zilele noastre, gardurile metalice își propun să sugereze fierul tradițional folosind oțel mai disponibil sau aluminiu rezistent la intemperii, de obicei cu pichete goale făcute să semene cu bare pătrate solide de 5⁄8 inci. Panourile mai ușoare vin împreună cu elemente de fixare, facilitând instalarea. Chiar și vopseaua clasică de culoare neagră lucioasă a fierului forjat este îmbunătățită cu un proces de vopsire cu pulbere în mai multe etape, de durată mai lungă, care reduce foarte mult întreținerea. Atunci când proiectele de restaurare necesită fier forjat adevărat, un meșter trebuie să se bazeze pe materialul recuperat care poate fi topit pentru a fi reprelucrat manual, făcând gardurile autentice din fier forjat extrem de scumpe.

Porti Fier Forjat15

Ceea ce este comercializat astăzi ca fier forjat este adesea oțel solid (deși poate fi găsit și aluminiu solid), îmbrăcat cu suluri realizate la mașină și detalii turnate, cum ar fi rozetele. Un producător personalizat poate amesteca materiale și metode de fabricație, în funcție de buget, asociind detalii din fontă cu pichete din oțel care economisesc costurile materiale. Unii producători de ultimă generație folosesc matrițe pentru panourile de gard din fontă care prezintă forme găsite în cataloagele de feronerie ornamentală din epoca victoriană, dar produsul are un preț – 125 euro și mai mult pe metru liniar.

Porti Fier Forjat16

Descoperiți porțile noastre din metal/fier forjat

Din fericire, gama noastră de porți din fier forjat sunt realizate din materiale de calitate și ar trebui să fie un plus frumos pentru grădina sau drumul de acces. Aceste porți, balustrade și garduri sunt livrate gratuit, în timp ce stâlpii de poartă sunt disponibili ca accesorii opționale – dacă aveți nevoie de ele.

  • Aspect elegant: Portile din fier forjat tind sa isi pastreze aspectul elegant pentru foarte mult timp dupa instalare;
  • Intretinere facila: Portile din fier forjat sunt relativ usor de intretinut, comparativ cu alte tipuri de porti;
  • Montaj rapid: In principiu, portile din fier forjat se realizeaza in intregime in atelier, fiind montate cu usurinta la locatia beneficiarului.

Porți din fier forjat (porți metalice), toate construite manual la orice lățime sau înălțime. Oferim o gamă largă de porți din fier forjat și tipuri de porți metalice, cum ar fi:

Porti Fier Forjat17

  • Porți de acces
  • Porți Glisante
  • Porți Split 3/4
  • Porți de grădină
  • Porți laterale
  • Balustrade metalice

Ca standard, toate porțile metalice pe care le producem vin finisate cu un strat de protectie și includ zăvor de deschidere/închidere a porții, balamale reglabile și șuruburi (dacă este necesar pentru tipul de poartă). Cele mai multe dintre porțile noastre din fier forjat sunt construite folosind sistemul nostru „Premium”, care constă dintr-un cadru mai adânc și bare de umplere mai groase. Acest lucru nu numai că arată mai bine, dar crește durabilitatea porții.

Porti Fier Forjat18

Există avantaje în alegerea porților din metal/fier forjat. Acestea includ întreținerea mai redusă. În comparație cu o poartă din lemn care va avea nevoie de vopsire/vopsire anuală, porțile metalice necesită de obicei doar o retușare de bază pentru a acoperi orice urme/zgârieturi. Nu există riscul ca poarta din fier forjat să se extindă sau să se răsucească, făcând poarta mai durabilă decât o versiune din lemn.

Deoarece toate modelele de porți sunt „panouri deschise”. Cei care doresc să automatizeze poarta pot folosi un kit de automatizare mai mic de 24 V cu mai multe sisteme de siguranță încorporate decât un kit de 230 V. Pentru porțile noastre mai mari din fier forjat (cale de acces, culisante, porți despărțite 3/4) oferim automatizare și instalare.

Vă rugăm să sunați pentru mai multe detalii la telefon 0722 977 822 sau sa ne vizitati pe www.art-met.ro

ART-MET executa si monteaza la comanda Porti din Fier Forjat pentru oricare din modelele de Porti din Fier Forjat de mai jos sau modele solicitate de clienti. Pentru oferta de pret Porti din Fier Forjat, va rugam sa ne trimiteti pe WhatsApp sau e-mail modelul si dimensiunile cu eventualele unghiuri de inclinatie.

Modelele de Porti din Fier Forjat sunt pentru toate gusturile, variind de la modele din cele mai simple, la modele mai complexe. Puteti alege un model cu linii drepte sau unul floral, cu linii curbe. Alegeti-va modelul preferat si trimiteti-ne dimensiunile pentru a va putea calcula o oferta de pret cu montaj sau doar cu livrare.

Cât de utilă a fost această pagină ?

Faceți clic pe stele pentru evaluare!

Rata medie 0 / 5. Voturi: 0

Niciun vot până acum, evaluează pagina !