Tim Cook spune ca mai multi cumparatori de iPhone au trecut de la Android in ultimul trimestru

Tim Cook spune că mai mulți cumpărători de iPhone au trecut de la Android în ultimul trimestru

Se pare că Apple atrage mai mulți clienți să treacă de la Android

După cum a raportat CNBC , CEO-ul Apple, Tim Cook, a vorbit cu Steve Kovach despre performanța financiară a companiei în al doilea trimestru al anului 2022. Potrivit Apple, afacerea cu iPhone a crescut cu peste cinci procente în T2 2022, un indicator puternic că gama iPhone 13 continuă să crească se comporta bine.

Cook a spus că nu numai că iPhone-ul a avut performanțe bune, ci că înregistrează o creștere „puternică de două cifre” pentru cei care își fac upgrade iPhone-ul, precum și pentru cei care trec de la Android.

„Am avut un nivel record de upgrade-uri în timpul trimestrului și am crescut switch-uri, cu două cifre puternice”, a spus Cook Steve Kovach de la CNBC.

Beat-ul sugerează, de asemenea, că afacerea Apple cu smartphone-uri premium ar putea fi protejată de preocupările legate de deteriorarea încrederii consumatorilor. Creșterea vânzărilor a venit și în ciuda unei comparații dificile de la un an la altul iPhone, deoarece noile iPhone-uri au fost lansate la începutul anului 2021.

„Este în mod clar un ciclu puternic”, a spus Cook.

Apple a raportat un alt trimestru record, înregistrând venituri de 97,3 miliarde de dolari în T2 2022, o creștere de nouă procente și un record de venituri pentru trimestrul său martie.

Cât de utilă a fost această pagină ?

Faceți clic pe stele pentru evaluare!

Rata medie 0 / 5. Voturi: 0

Niciun vot până acum, evaluează pagina !