googledocs

Tabelele actualizate ale Google Docs sunt concepute pentru managementul proiectelor

Tabelele actualizate ale Google Docs sunt concepute pentru managementul proiectelor

Google a anunțat noi instrumente drop-down și tabel pentru Google Docs , în timp ce încearcă să-și dezvolte software-ul de procesare de text într-un instrument de productivitate mai mult colaborativ. Gigantul căutării numește funcții modulare mici precum aceste „cipuri inteligente” și fac parte din inițiativa „pânză inteligentă” lansată anul trecut . Funcțiile sunt implementate pe parcursul acestei luni în toate nivelurile Contului Google.

Instrumentul drop-down vă permite să inserați un mic meniu drop-down într-un document Google, cu o listă de opțiuni personalizabile din care să alegeți. Între timp, există și noi opțiuni de șablon de tabel care pot fi folosite pentru a adăuga rapid tabele frumos formatate într-un document. Pare o îmbunătățire uriașă față de funcția actuală de creare a tabelului barebones din Google Docs.

googledocs

Între ele, acestea pot fi folosite pentru a crea rapid un document simplu de gestionare a proiectelor, precum cele oferite de instrumente de productivitate precum Notion, direct în Google Docs. Documentele nu mai sunt concepute în jurul ideii că tastați un document pe care în cele din urmă îl veți imprima. În schimb, funcțiile recente văd documentele sale servind mai mult ca instrumente de colaborare pentru lucrătorii de la distanță.

După ce ani de zile a rămas relativ neschimbat, Google a lansat rapid noi funcții pentru Docs în ultimele luni. A anunțat o nouă formatare fără pagini în februarie , asistență Markdown și capacitatea de a redacta fără probleme e-mailuri în martie și reacții emoji în aprilie . Noile opțiuni sunt ambele disponibile din meniul Inserare, unde veți găsi o opțiune pentru „Dropdown” sau „Șabloane de tabel” în submeniul „Tabel”.

Cât de utilă a fost această pagină ?

Faceți clic pe stele pentru evaluare!

Rata medie 0 / 5. Voturi: 0

Niciun vot până acum, evaluează pagina !