Real Tehnic Consult este o companie specializata in oferirea de servicii de intocmire carte tehnica a constructiei in Bucuresti si in zona Ilfov
Real Tehnic Consult este o companie specializata in oferirea de servicii de intocmire carte tehnica a constructiei in Bucuresti si in zona Ilfov

Real Tehnic Consult este o companie specializată în oferirea de servicii de întocmire carte tehnică a construcției, în București și în zona Ilfov

Real Tehnic Consult este o companie specializată în oferirea de servicii de întocmire carte tehnică a construcției, în București și în zona Ilfov. Cu o experiență vastă în domeniu, echipa de profesioniști oferă servicii complete și personalizate pentru a se adapta nevoilor fiecărui proiect de construcție.

Serviciul de întocmire carte tehnică a construcției oferit de Real Tehnic Consult acoperă întregul proces de autorizare și pregătire a documentației necesare pentru proiectele de construcții. Aceasta include consultanță tehnică și juridică, întocmirea documentației necesare pentru obținerea autorizațiilor de construcție, dar și asistență în ceea ce privește procedurile de licitații și autorizațiile necesare pentru construcții.

Compania este implicată în proiecte de construcții de diverse tipuri și dimensiuni, oferind servicii pentru construcții civile, comerciale și industriale. Echipa de specialiști asigură o expertiză tehnică riguroasă, asigurându-se că toate documentațiile sunt în conformitate cu standardele și reglementările relevante.

Costurile sunt competitive și clienții pot beneficia de servicii rapide și flexibile, adaptate nevoilor lor specifice. Mai mult, Real Tehnic Consult oferă și servicii de consultanță pentru proiecte existente, oferind expertiză tehnică și asistență pentru a asigura conformitatea cu reglementările și standardele relevante.

Pentru a beneficia de serviciile oferite de Real Tehnic Consult, clienții pot contacta compania prin intermediul numărului de telefon 0728 239 088 sau prin e-mail la adresa contact@documentatie-licitatii.ro. De asemenea, informații suplimentare despre serviciile oferite și despre companie pot fi găsite pe website-ul oficial al companiei, www.documentatie-licitatii.ro.

În concluzie, Real Tehnic Consult este un partener de încredere pentru orice proiect de construcții, oferind servicii complete și personalizate de întocmire carte tehnică a construcției, consultanță tehnică și juridică, precum și asistență în ceea ce privește procedurile de licitații și autorizațiile necesare pentru construcții. Contactați Real Tehnic Consult astăzi și obțineți serviciile de calitate de care aveți nevoie pentru a finaliza cu succes orice proiect de construcții!

Media / 5. Voturi: