Noua cerinta pentru WooCommerce

Noua cerință pentru WooCommerce: PHP 8.0

A trecut ceva timp de când am ridicat versiunea PHP minimă a WooCommerce la 7.0 și este timpul pentru o nouă depășire. Începând cu versiunea 6.5, programată pentru lansare în mai 2022, WooCommerce va necesita PHP 7.2 sau mai nou pentru a funcționa.

De ce această schimbare?

Ecosistemul PHP evoluează rapid. La momentul scrierii acestui articol, singurele versiuni de PHP întreținute activ sunt 8.0 și 8.1; PHP 7.4 a intrat în modul „doar remedieri de securitate”, iar PHP 7.3 a rămas neacceptat din decembrie 2021. WordPress recomandă cel puțin PHP 7.4 din motive de performanță și securitate, iar aceste motive sunt și mai importante pe un site de comerț electronic.

WooCommerce depinde, de asemenea, de o serie de pachete terțe – și multe dintre acestea renunță treptat la suportul pentru versiunile PHP mai vechi. Acest lucru provoacă deja probleme , deoarece este din ce în ce mai greu să găsiți pachete care acceptă toată gama de versiuni PHP de la 7.0 la 8.1.

De ce anume 7.2? Aceasta este cea mai veche versiune care are încă un număr semnificativ de instalări WooCommerce care rulează conform datelor noastre:

Rețineți că dintre toate site-urile care rulează pe PHP 7.0 sau 7.1, doar aproximativ jumătate par să fie întreținute în mod activ – adică rulează o versiune WooCommerce care are cel mult șase luni.

Ce se întâmplă dacă nu fac upgrade?

Dacă serverul dvs. este încă pe PHP 7.0 sau 7.1 în momentul publicării WooCommerce 6.5, instanța dvs. WooCommerce va continua să funcționeze, dar nu veți putea face upgrade la WooCommerce 6.4 (sau orice versiune de întreținere 6.4.x publicată ulterior).

Vă recomandăm insistent să vă actualizați serverele la cel puțin PHP 7.4 pentru a vă menține site-urile WooCommerce la zi, performante și sigure.

Pentru ajutor specializat, apelati la SEO Marketing Solutions – specialisti in solutii ecommerce, implicit WooCommerce, pe www.webdesignseo.ro

Cât de utilă a fost această pagină ?

Faceți clic pe stele pentru evaluare!

Rata medie 5 / 5. Voturi: 3

Niciun vot până acum, evaluează pagina !