Meta reduce cheltuielile in divizia sa de hardware si nu isi mai permite unele proiecte se arata intr un raport

Meta reduce cheltuielile în divizia sa de hardware și nu își mai permite unele proiecte, se arată într-un raport

Divizia de hardware a Meta, Reality Labs, pregătește personalul pentru reduceri, a informat Reuters.

Reuters a văzut un rezumat al comentariilor făcute de directorul de tehnologie al Meta, Andrew Bosworth, făcute personalului Reality Labs în timpul unei sesiuni săptămânale de întrebări și răspunsuri de marți. Un purtător de cuvânt al Meta a confirmat pentru Reuters că Bosworth le-a spus personalului că divizia nu își va putea permite unele proiecte, iar altele vor trebui amânate.

Reality Labs este esențial pentru ambițiile Meta de a deveni o companie metaverse . Termenul „metavers” este împrumutat din science-fiction și se referă la o versiune viitoare a internetului care este accesată în principal prin tehnologii imersive precum AR și VR.

Reality Labs a costat pe Meta 2,9 miliarde de dolari în primul trimestru din 2022 și 3,3 miliarde de dolari în ultimul trimestru din 2021. Zuckerberg le-a spus investitorilor într-o conferință telefonică din aprilie că compania va „încetini ritmul” unora dintre investițiile sale.

Până acum, compania a anunțat că Reality Labs lucrează la o cască VR de ultimă generație numită „Project Cambria” și la o pereche de ochelari AR numită „Project Nazare”.

Reality Labs nu este singura parte a afacerii Meta care încearcă să reducă costurile. Facebook a declarat personalului la începutul lunii mai că implementează o înghețare majoră a angajărilor într-un memoriu raportat pentru prima dată de Insider . Înghețarea angajărilor a generat îngrijorări în rândul unor lucrători Facebook că disponibilizările ar putea fi următoarele , a raportat Kali Hays de la Insider.

Un purtător de cuvânt al Meta a declarat pentru Reuters că disponibilizările nu fac parte din planurile de reducere a costurilor pentru Reality Labs.

Cât de utilă a fost această pagină ?

Faceți clic pe stele pentru evaluare!

Rata medie 5 / 5. Voturi: 3

Niciun vot până acum, evaluează pagina !