Google ofera cursuri tehnice in valoare de 100.000 USD gratuit pentru fiecare afacere din SUA

Google oferă cursuri tehnice în valoare de 100.000 USD gratuit pentru fiecare afacere din SUA

Google oferă cursuri tehnice în valoare de 100.000 USD gratuit pentru fiecare afacere din SUA

OAKLAND, California, 2 mai (Reuters) – Google de la Alphabet Inc (GOOGL.O) va oferi cursuri online în valoare de peste 100.000 de dolari pentru orice afacere din SUA în valoare de peste 100.000 de dolari, precum și alte abilități tehnologice, a declarat compania de căutare.

Oferta marchează o mare extindere a certificatelor de carieră de la Google, un program lansat de companie în 2018 pentru a ajuta oamenii să-și impulsioneze CV-urile la nivel global, învățând noi instrumente în ritmul lor.

Peste 70.000 de oameni din Statele Unite și 205.000 la nivel global au obținut cel puțin un certificat, iar 75% primesc un beneficiu, cum ar fi un nou loc de muncă sau un salariu mai mare în șase luni, potrivit Google.

Cursurile, concepute de Google și vândute prin serviciul de educație online Coursera Inc (COUR.N) , fiecare costă de obicei studenților aproximativ 39 USD pe lună și durează între trei și șase luni pentru a se termina. Google va acoperi acum costurile pentru până la 500 de lucrători la orice afacere din SUA și a evaluat granturile la 100.000 de dolari, deoarece durează, de obicei, până la șase luni pentru a le finaliza.

Lisa Gevelber, fondatorul Grow with Google , unitatea companiei care supraveghează certificatele, a spus că ratele de finalizare a cursurilor sunt mai mari atunci când oamenii plătesc din buzunar, dar că noua ofertă merită totuși dacă ar putea ajuta unele companii să devină cunoștințe digitale.

Certificatele sunt disponibile și în suport IT, management de proiect, comerț electronic și marketing digital. Acestea acoperă software popular în fiecare dintre domenii, inclusiv serviciile de publicitate Google.

Cât de utilă a fost această pagină ?

Faceți clic pe stele pentru evaluare!

Rata medie 0 / 5. Voturi: 0

Niciun vot până acum, evaluează pagina !