Facebook renunta la podcasturi

Facebook renunță la podcasturi

Facebook își închide platforma de podcast

Potrivit Bloomberg , Facebook va elimina podcasturile din serviciul său începând cu 3 iunie. Compania va opri posibilitatea utilizatorilor de a adăuga podcasturi încă de săptămâna aceasta.

Dacă întrebarea pe care o aveți acum este „stați, Facebook avea podcasturi?” vă auzim și probabil de aceea serviciul se închide. Facebook a adăugat podcasturi pe site-ul său în timp ce piața era fierbinte (poate prea fierbinte), în aprilie anul trecut. Poate vă amintiți știrile că Spotify a plătit o sumă uriașă de bani lui Joe Rogan pentru a trece la platforma lor de podcast în mai 2020 , iar Amazon a achiziționat platforma de podcast Wondery în decembrie 2020.

Facebook a confirmat vestea pentru Bloomberg, deși nu a spus când, exact, podcasturile au fost închise. În ceea ce privește Audio Rooms, care este o caracteristică asociată care permite utilizatorilor să lanseze chat-uri audio, aceasta va fi integrată în Facebook Live, care va afișa pur și simplu o opțiune de a intra live cu video și audio, sau numai audio.

Soundbites , care permite utilizatorilor să partajeze mesaje audio scurte, este, de asemenea, închis.

Facebook și compania-mamă Meta par să fie mult mai interesate de experiențe captivante și video decât formatele audio în acest moment. Compania a lansat recent Reels, un format video scurt disponibil anterior pe Instagram, la nivel global pe Facebook , promovându-l puternic în cadrul aplicației.

Cât de utilă a fost această pagină ?

Faceți clic pe stele pentru evaluare!

Rata medie 0 / 5. Voturi: 0

Niciun vot până acum, evaluează pagina !