ECOPELLET STAR 24kW Centrala de Peleti Eficienta

ECOPELLET STAR 24kW – Centrala de Peleți Eficientă 🌿

ECOPELLET STAR – Centrala de Peleți Mareli 24kw pentru Eficiență Energetică 🌿

Căutați o soluție inovatoare și sustenabilă pentru încălzirea locuinței dvs.? ECOPELLET STAR vă oferă o modalitate ecologică de a aduce confort și căldură în casa dvs.! 🔥

Cu o putere impresionantă de 24 kW, această centrală de peleți poate încălzi generos până la 500 m³. Indiferent dacă aveți o casă spațioasă sau un spațiu comercial, ECOPELLET STAR se adaptează nevoilor dvs.

Cu dimensiuni compacte de 1358/1132/1133 mm, centrala poate fi ușor integrată în orice spațiu. Indiferent dacă aveți o cameră tehnică sau un spațiu mai restrâns, ECOPELLET STAR se potrivește perfect.

Randamentul său remarcabil, cuprins între 99% și 105%, asigură cea mai bună eficiență energetică posibilă. Acest lucru înseamnă costuri mai mici și un impact redus asupra mediului.

O altă caracteristică importantă este capacitatea sa de a arde peleți cu dimensiuni între Φ6 și Φ8, oferindu-vă opțiuni versatile pentru încălzire.

Detalii și comenzi disponibile pe homefort.ro/centrala-peleti-mareli-24kw-ecopellet-star-in-condensatie-105/

Noi oferim soluții complete de climatizare sustenabilă în magazinul nostru online. De la centrale termice pe biomasa și pompe de căldură până la sisteme de aer condiționat, panouri solare și fotovoltaice – avem tot ceea ce aveți nevoie pentru un stil de viață eficient energetic.

Pentru informații suplimentare sau întrebări, contactați-ne:

📍 Adresă: Șoseaua Mihai Bravu Nr. 564, București 📞 Vânzări: +4 0735 240 276 📧 Asistență Tehnică: +4 0735 240 277

Alegeți ECOPELLET STAR pentru a transforma modul în care încălziți casa dvs.! 🌱🏡💚

Media / 5. Voturi: