DuckDuckGo ingreuneaza obtinerea de continut piratat

DuckDuckGo îngreunează obținerea de conținut piratat

Există nenumărate browsere web care oferă oamenilor experiențe de navigare complet diferite. Unul dintre cele mai populare se numește DuckDuckGo și, conform TorrentFreak (prin Engadget ), acest browser a adus o schimbare care vă îngreunează să piratați conținutul.

Actul de torrenting, în sine, nu este rău – este doar o metodă de a descărca fișiere mai rapid. Cu toate acestea, mulți oameni tind să folosească torrentul ca metodă de distribuire a conținutului piratat. Oamenii descarcă jocuri, muzică, filme/emisiuni TV și programe prin intermediul site-urilor torrent și este ceva care a cauzat mult mai mult rău decât bine.

Dar DuckDuckGo va îngreuna obținerea de conținut piratat

Acum, un site poate oferi conținut torrentat fără a încălca legea; pur și simplu nu poate fi protejat prin drepturi de autor. Cu toate acestea, există site-uri care sunt, fără îndoială, hotspot-uri pentru bunătăți furate. Ei bine, acum DuckDuckGo nu se mai conectează la site-uri care distribuie conținut piratat. Dacă încercați să accesați hotspot-uri torrent precum Flixtor și 2conv, veți fi întâmpinat cu un ecran alb.

Este un fel de poveste ciudată când vine vorba de cel mai mare site de torrenting de acolo, The Pirate Bay. S-a crezut că site-ul era de asemenea inaccesibil prin DuckDuckGo, dar nu este cazul. Site-uri precum Pirate Bay sunt cu adevărat evazive, deoarece își schimbă domeniile în mod constant.

Același lucru se poate spune și pentru zona gri care descarcă videoclipuri YouTube. Browserul a vizat acest site, chiar dacă din punct de vedere legal este capabil să continue să ruleze.

Alte browsere luptă și cu pirateria

DuckDuckGo nu este singurul browser care caută să elimine pirateria. Agențiile guvernamentale au închis site-urile de torrenting, dar reușesc întotdeauna să revină. În consecință, companiile trebuie să folosească metode mai pasive pentru a reduce pirateria.

Companii precum Google și Microsoft preiau site-uri de torrenting populare și le acordă prioritate în rezultatele căutării browserelor lor. Așadar, dacă căutați un site după nume, s-ar putea să trebuiască să căutați adânc pentru a le găsi. Acest lucru îi face pe oameni să creadă că site-ul a dispărut, așa că renunță.

Cât de utilă a fost această pagină ?

Faceți clic pe stele pentru evaluare!

Rata medie 0 / 5. Voturi: 0

Niciun vot până acum, evaluează pagina !