Designul perfect de gradina12 min

Designul perfect de grădină pentru fiecare semn zodiacal

Grădina ta perfectă poate fi scrisă în stele

VARA este pe drum acum și este timpul să începeți să petreceți mai mult timp în aer liber. Este timpul să începi să te gândești la cum vrei să arate grădina ta pentru grătarul și petrecerile în grădină de vară. Dacă te lupți pentru inspirație, de ce să nu încerci să cauți ajutor la stele?

Experții de la Pepiniera Comana au descoperit exact ce design de grădină va fi perfect pentru tine, în funcție de zodia ta.

Taur (20 aprilie – 20 mai): piscine și accente de lux

Designul perfect de gradina min scaled

Ca Taur, îți va plăcea să te relaxezi într-un cadru senin, așa că piscinele sau piscinele naturale cu o notă de lux vor fi designul perfect pentru grădina ta. Aici vă veți putea relaxa și vă veți reîncărca într-un lux pur.

Gemeni (21 mai – 21 iunie): Energie

Designul perfect de gradina2 min

Un Gemeni este un semn ocupat despre care unii spun că are nevoie de o clonă a lui însuși pentru a duce totul la bun sfârșit, făcând un proiect de grădină alegerea perfectă pentru o personalitate atât de energică. Luați în considerare cultivarea legumelor de sezon și veți fi în grădina dvs. pe tot parcursul anului.

Rac (22 iunie – 22 iulie): grădină cu emisii scăzute de carbon

Designul perfect de gradina3 min scaled

Racii intuitivi preiau toată energia din jurul lor, ceea ce înseamnă că o grădină cu emisii scăzute de carbon este o opțiune bună pentru tine. Creșterea unui gard viu este o modalitate excelentă de a realiza acest lucru, ei stochează carbon și creează o casă pentru fauna sălbatică.

Leu (23 iulie – 22 august): Grădină bijuterie

Designul perfect de gradina4 min

Acest semn de foc plin de spirit este cunoscut că se bucură de soare în timp ce deține un aer natural de regalitate, așa că încorporarea culorilor bijuterie demne de un rege sau o regină creează acea atmosferă regală pe care o merită orice grădină.

Fecioară (23 august – 22 septembrie): Sanctuarul  de Lux

Designul perfect de gradina5 min

Fecioarele din zodia Pământului sunt cunoscute pentru calitățile lor practice și perfecționiste, așa că o evadare de lux în propria grădină este exact ceea ce ai nevoie. Asociați scaunele confortabile cu un peisaj frumos și natural pentru a crea acel mediu perfect și practic.

Balanță (23 septembrie – 23 octombrie): Armonie

Designul perfect de gradina6 min

Balanța susține armonia și egalitatea, așa că crearea unui mediu care oferă o gazdă bună faunei sălbatice locale este o potrivire perfectă pentru ei. Lucruri simple, cum ar fi sursele de apă, hrănitoarele pentru păsări și practicile de grădinărit prietenoase cu fauna sălbatică, vor permite oricărei Balanțe să prospere.

Scorpion (23 octombrie – 1 noiembrie): Sălbaticie

Designul perfect de gradina 16 min min

 

Scorpionii tind să fie personaje puternice și întruchipează independența și persistența, așa că cea mai bună alegere aici este o grădină care să îmbrățișeze partea sălbatică a personalității tale. Luați în considerare amenajarea unei grădini cu multă verdeață, cum ar fi tufișuri îngroșate și o selecție de plante sălbatice și colorate.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie): Grădina Wabi-Sabi

Designul perfect de gradina8 min

 

Cunoscut pentru că este spontan și pentru că are sete de aventură, Săgetătorul se va simți ca acasă într-o grădină care îmbrățișează imperfecțiunile și are o estetică tradițională care evită stilul urban elegant și standard. Luați în considerare utilizarea pietrelor, a obiectelor create de om și a plantelor pentru decorul grădinii dvs.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie): Gazon artificial

Designul perfect de gradina9 min

Capricornii sunt de obicei practici, ambițioși și autonomi. Acest lucru face ca gazonul cu tapiserie fără iarbă și cu întreținere redusă să se potrivească perfect, deoarece se va potrivi cu natura dvs. de sine stătătoare – și vă va oferi timp pentru a urmări alte ambiții.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie): Reutilizabilitate

Designul perfect de gradina10 min1

Acest semn umanitar reprezintă un vindecător mistic care dă apă și viață pământului, iar proiectarea unei grădini bazată pe bunuri reutilizate este o potrivire perfectă, oferind materialelor nedorite o nouă viață, creând în același timp un mediu frumos și natural.

Pești (19 februarie – 20 martie): Grădină de ierburi

Designul perfect de gradina11 min

Peștii au o natură dăruitoare, așa că o grădină în care se cultivă ierburi care pot fi folosite pentru a găti și a oferi altora este o modalitate perfectă de a folosi aceste calități.

Berbec (21 martie – 19 aprilie): Grădină Supersized

Designul perfect de gradina 14 min

 

Berbecul iubește să aibă o prezență mare. Nu există o modalitate mai bună de a-ți face prezența cunoscută decât să gândești mare. Chiar si cu o gradina mica puteti realiza aceasta estetica cu plante mari si/sau mobilier mare de gradina.

Creează grădina perfectă pentru zodia ta cu plantele decorative de la Pepiniera Comana, detalii pe www.pepinieracomana.ro sau la telefon 0724 746 148

Cât de utilă a fost această pagină ?

Faceți clic pe stele pentru evaluare!

Rata medie 0 / 5. Voturi: 0

Niciun vot până acum, evaluează pagina !