gazduire web gestionata

De ce găzduirea gestionată este mai bună pentru companii

Principalele motive pentru care aveți nevoie de găzduire gestionată pentru site-ul dvs

Așadar, vă construiți site-ul pentru afaceri mici și doriți să fie cât mai fiabil, sigur, rapid și disponibil posibil. Toate acestea se rezumă la modul în care alegeți să vă găzduiți site-ul — când vine vorba de cea mai bună găzduire web , aveți trei opțiuni principale:

 1. Dacă ați folosit unul dintre cei mai buni creatori de site-uri web , cum ar fi Squarespace sau Wix , ei vă vor găzdui site-ul pentru dvs.
 2. Dacă utilizați o altă platformă, cum ar fi WordPress prin intermediul unui generator de site-uri WordPress sau similar, puteți alege să cumpărați găzduire negestionată
 3. Dacă utilizați o altă platformă, puteți alege și să utilizați găzduirea gestionată

Găzduirea pentru constructorul de site-uri web este perfect bună. Squarespace, Wix și creatorii de site-uri web similari pentru întreprinderi mici sunt perfecte pentru început și sunt construite pentru a se extinde, până la un punct. Când începeți să vă mutați într-un teritoriu cu trafic ridicat sau aveți nevoie de mai multe funcții de specialitate pe site-ul dvs., atunci este posibil să doriți să treceți la un alt tip de găzduire.

Găzduirea negestionată înseamnă că vă veți ocupa de toate lucrurile tehnice în ceea ce privește rularea site-ului dvs. web. Aceasta poate include instalarea de corecții și actualizări, gestionarea copiilor de rezervă ale conținutului site-ului dvs. și gestionarea securității site-ului dvs.

Găzduirea gestionată este un serviciu furnizat de o gazdă web care se ocupă de majoritatea sau de toate sarcinile tehnice menționate anterior pentru dvs. Gazdele web care furnizează găzduire gestionată vor avea o echipă de ingineri, care se ocupă de orice, de la upgrade-uri de sistem și probleme de securitate până la backup-uri de date și înlocuire hardware.

Gazduire negestionată pentru site-uri web pentru întreprinderi mici

Gazduirea negestionată este cel mai ieftin tip de găzduire web pe care îl puteți cumpăra. Deși acest lucru este cu siguranță bun pentru portofelul tău, este adesea o economie falsă. Când utilizați găzduire negestionată, vă asumați o mulțime de responsabilități pentru site-ul dvs. Acestea includ:

 • Fiți la curent cu erorile care ar putea compromite securitatea site-ului dvs
 • Instalarea actualizărilor de securitate imediat ce apar
 • Monitorizarea corecțiilor de securitate în cazul în care creează probleme
 • Menținerea hardware-ului și a infrastructurii site-ului dvs., inclusiv asigurarea faptului că serverele dumneavoastră funcționează rapid și eficient, efectuarea de copii de siguranță și sarcini similare
 • Gestionarea defecțiunilor hardware: de exemplu, dacă serverul fizic moare, trebuie să rezolvați găzduirea în altă parte sau să restaurați dintr-o copie de rezervă
 • Gestionarea gestionării erorilor de rețea: de exemplu, dacă conexiunea la rețea eșuează în altă parte, poate fi necesar să rezolvați conectivitatea în altă parte

După cum puteți vedea, aceasta înseamnă că aveți nevoie de o cantitate suficientă de expertiză tehnică și acestea sunt abilități pe care ar trebui să le dezvoltați înainte de a vă lansa site-ul web.

Găzduire gestionată pentru site-uri web de afaceri mici

Găzduire gestionată înseamnă că plătiți unui furnizor de găzduire web pentru a avea grijă de aspectele tehnice ale site-ului dvs. De obicei, cele mai bune companii de găzduire web se vor concentra pe:

 • Configurați-vă platforma de publicare, cum ar fi WordPress, cu doar câteva clicuri
 • Testarea actualizărilor și a patch-urilor de securitate și software
 • Instalarea tuturor actualizărilor de software și a corecțiilor de securitate de îndată ce acestea devin disponibile
 • Urmărirea infrastructurii de rețea pentru a vă asigura că totul funcționează eficient
 • Monitorizați-vă serverele pentru a vedea dacă sunt supraîncărcate sau dacă necesită întreținere
 • Echilibrați traficul astfel încât site-ul dvs. să fie rapid și de încredere
 • Restaurarea din copii de siguranță în cazul în care se produce o defecțiune hardware

Serviciile de găzduire web gestionate au acces la cele mai recente instrumente, software, actualizări și cele mai bune practici. De asemenea, au în personal specialiști care se ocupă de probleme tehnice. Găzduirea gestionată este cea mai bună opțiune dacă nu doriți să vă faceți griji pentru stabilitatea sau securitatea site-ului dvs. Aceste gazde se vor ocupa de toate aspectele tehnice ale site-ului dvs. web pentru dvs., ceea ce înseamnă că nu aveți nevoie de abilități tehnice – doar dorința de a vă asigura că site-ul dvs. este întotdeauna disponibil și sigur, ceea ce este un lucru grozav pentru afacerea dvs. mică. .

În comparația noastră dedicată găzduirii web gestionate versus neadministrate , am observat că există multe componente implicate în rularea serverelor web, inclusiv nu numai hardware-ul, ci și sistemul de operare și multe instrumente software diferite. Cu orice plan de găzduire gestionat, obțineți o selecție de funcții de gestionare suplimentare, care sunt concepute special pentru a vă ajuta site-ul să ruleze mai ușor.

În plus, pachetele de găzduire gestionată oferă de obicei mai mult în ceea ce privește asistența tehnică, în timp ce, în schimb, planurile de găzduire negestionată oferă puține, dacă există, caracteristici suplimentare în acest sens. Ceea ce veți obține este un server de bază cu sistemul de operare instalat și nu mult mai mult. În acest caz, depinde de dvs. să instalați totul, pornind de la software-ul de bază necesar pentru rularea unui site web, cum ar fi Apache, Ngnix sau PHP.

Motive de afaceri pentru a alege găzduirea web gestionată vs neadministrată

Până acum, ne-am concentrat pe motivele tehnologice pentru care găzduirea gestionată este o alegere mai bună. Dar, haideți să aruncăm o privire dintr-un unghi ușor diferit – ce înseamnă asta pentru afacerea dvs.

Timp de funcționare și stabilitate

Nu doriți să vă cheltuiți timpul, banii și efortul pentru ca oamenii să acceseze site-ul dvs. web doar pentru ca acesta să fie indisponibil atunci când fac clic pe un link. Companiile de găzduire gestionate vor monitoriza în mod continuu disponibilitatea site-ului dvs. și fie vor rezolva singure problemele, fie vă vor e-mail dacă site-ul dvs. se defectează. Aceasta înseamnă că totul va reveni rapid și va funcționa rapid, minimizând timpul de nefuncționare și asigurând că clienții pot găsi și cumpăra de la dvs.

Viteză și fiabilitate

Site-urile web lente înseamnă că vizitatorii dvs. au șanse mai mari să iasă de pe site sau să caute în altă parte produse sau servicii. Fiabilitatea este esențială dacă doriți ca oamenii să revină din nou și din nou pentru a plasa comenzi cu dvs. Companiile de găzduire gestionate au instrumente care determină unde există blocaje în site-ul dvs., astfel încât gazda le poate menține să ruleze rapid, adesea fără nicio contribuție din partea dvs. Echilibrarea încărcăturii este un alt avantaj de găzduire gestionată care vă menține site-ul să funcționeze rapid, prin distribuirea uniformă a traficului pe servere. Toate acestea înseamnă un site cu încărcare mai rapidă, care va atrage clienți noi și va genera loialitate față de cei existenți.

Securitate și backup

Doriți ca clienții să se simtă în siguranță pe site-ul dvs. web, mai ales dacă conduceți un magazin de comerț electronic sau culegeți informații personale sau de plată. Furnizorii de găzduire gestionați se vor asigura că site-ul dvs. este protejat de spam și amenințări rău intenționate. De asemenea, se vor asigura că rețeaua dumneavoastră internă rămâne securizată, protejând orice fișiere sau informații sensibile care ar putea fi accesate de hackeri. Site-ul dvs. web ar putea eșua din cauza dezastrelor naturale, erorilor umane sau defecțiunilor hardware. În acest caz, compania dvs. de găzduire gestionată va face backup complet pentru site-ul dvs. în mod regulat. Serviciile de găzduire gestionată vor avea expertiza necesară pentru a vă restaura site-ul rapid și eficient în cazul unei catastrofe, asigurându-vă că nu pierdeți timp sau venituri valoroase de afaceri.

Căutați beneficiile pe termen lung ale găzduirii gestionate pentru site-ul dvs

În cele din urmă, dacă nu doriți să deveniți un expert în găzduire web, găzduirea gestionată este o opțiune mai bună pentru afacerea dvs. mică. Deși vei plăti puțin mai mult, cel mai mare beneficiu va fi liniștea ta. Vă puteți dedica toată atenția pentru construirea afacerii dvs. mici, concentrându-vă pe marketingul produselor și serviciilor dvs., construirea de relații excelente cu clienții și optimizarea modului în care vă conduceți organizația.

Cât de utilă a fost această pagină ?

Faceți clic pe stele pentru evaluare!

Rata medie 0 / 5. Voturi: 0

Niciun vot până acum, evaluează pagina !