Cel mai bun creator de site uri web pentru 2022

Cel mai bun creator de site-uri web pentru 2022

Indiferent dacă sunteți proprietar de afaceri mici, artist, fotograf, scriitor sau consultant, există un creator de site-uri web pentru dvs.

Crearea unui site web este cât se poate de simplă. Nu trebuie să fiți un programator profesionist  sau să aveți experiență în design web pentru a vă crea propriul site web profesional și ușor de utilizat. O serie de constructori de site-uri web sunt disponibile pentru dvs. Acestea includ servicii precum  Squarespace ,  Wix  și  Weebly  care vă pot ajuta să vă creați rapid și ușor propriul site elegant și rafinat, care vă poate ajuta să vă duceți afacerea la următorul nivel. Unii creatori de site-uri web vin cu funcții și funcții și mai avansate, cum ar fi e-mail marketing sau capabilități de comerț electronic. Acestea sunt caracteristici deosebit de importante dacă încercați să creșteți numărul de urmăritori sau să generați bani pe site.

Alegerea celui mai bun constructor de site-uri web depinde de nevoile dumneavoastră specifice. Există multe opțiuni, așa că poate fi copleșitor să parcurgeți toți furnizorii gratuiti pentru un site simplu și toți constructorii de site-uri de comerț electronic dacă doriți un site web de afaceri mai sofisticat. Complexitatea și creșterea industriei de creare de site-uri web înseamnă că aveți mai multe opțiuni decât oricând și puteți găsi cu ușurință cel mai bun constructor de site-uri web adaptat dorințelor și nevoilor dvs.

Este adevărat că au apărut câteva favorite – și acestea sunt de obicei un loc bun pentru a începe – dar nici măcar cei din frunte  nu sunt potriviti ideal  pentru fiecare scenariu. Pentru a fi simplu pentru dvs., am prezentat toate informațiile de care aveți nevoie pentru a lua o decizie bună cu privire la cel mai bun constructor de site-uri web, astfel încât să puteți ajunge la partea distractivă a proiectării propriului site web profesional pentru dvs. sau pentru mica dvs. afacere. Unii factori pe care i-am luat în considerare au fost dacă constructorul oferă o opțiune solidă de personalizare, instrumente de comerț electronic, instrumente de marketing și un instrument SEO. De asemenea, ne-am uitat la calitatea asistenței pentru clienți a companiei și a funcționalității de comerț electronic.

Comparați cei mai buni constructori de site-uri web
Comparati cei mai buni constructori de site uri web

*Prețul de pornire nu include planuri mai ieftine dacă sunt susținute de anunțuri. Unii furnizori oferă găzduire gratuită de domenii pentru primul an și pe unele planuri.

Pentru a compila această listă, am cercetat planurile, prețurile și caracteristicile a peste 12 creatori de site-uri web diferiți și am căutat recenzii de pe mai multe site-uri (inclusiv PCMag , Wirecutter ,  SiteBuilderReport ,  WebsiteToolTester , WPBeginner ) .și mai mult) pentru a vedea unde ar putea exista un consens. De asemenea, am chestionat personalul CNET și, în cele din urmă, am petrecut timp construind niște site-uri de testare folosind instrumentele de mai jos (dacă nu eram deja membri). Am acordat o atenție deosebită categoriilor care nu numai că diferențiază un site de altul, dar care contează de fapt pentru proprietarii de afaceri, artiști și creatori, cum ar fi funcțiile SEO, cloud creativ, constructori de site-uri pentru dispozitive mobile, pluginuri disponibile, opțiuni de chat live, funcția de comerț electronic. , plan de prețuri și asistență pentru clienți.

Dacă încă nu sunteți sigur în ce direcție să mergeți cu generatorul dvs. de web, am inclus un ghid în partea de jos, inclusiv întrebări cheie pe care ar trebui să vi le puneți atunci când vă începeți aventura online. În cele din urmă, dacă aveți deja un site web de bază și aveți nevoie doar de o gazdă sau sunteți interesat să construiți un site WordPress auto-găzduit, consultați lista noastră cu  cele mai bune servicii de găzduire web  și lista noastră cu cele mai bune servicii de găzduire WordPress .

Cum să alegi cel mai bun constructor de site-uri web

Având în vedere multitudinea de opțiuni și faptul că mulți creatori de site-uri web nu vă permit să preluați și să treceți mai târziu, este important să intrați în luptă cu o idee clară despre ceea ce aveți nevoie. Stabilindu-vă mai întâi prioritățile și direcția, va fi mai ușor să găsiți o potrivire pentru cel mai bun constructor de site-uri web și să evitați remuşcările cumpărătorului pe drum.

În ceea ce privește prețul, majoritatea constructorilor oferă două până la patru niveluri de preț diferite, fiecare cu un set diferit de caracteristici. Acest lucru poate face dificilă compararea serviciilor, deoarece nu facilitează alinierea de la mere la mere, dar acesta este un motiv important pentru care am creat acest ghid la îndemână!

În general, puteți obține un site web individual bun construit pentru aproximativ 8 până la 10 USD pe lună cu un abonament anual. Majoritatea planurilor de comerț electronic variază între 20 USD și 25 USD pe lună, iar dacă aveți nevoie de un plan de tip enterprise cu mai mulți editori și suport la nivel VIP, prețurile pot ajunge până la 300 USD pe lună pentru un plan premium.

Stocarea și lățimea de bandă sunt de obicei nelimitate, dar există excepții precum Wix, care își scalează capacitatea de stocare în funcție de nivelul planului. Și chiar și planul său de nivel inferior are o cantitate decentă (3 GB de stocare și lățime de bandă suficientă pentru a suporta până la aproximativ 5.000 de vizitatori pe lună).

După întrebările mari precum prețul și spațiul de stocare, găsirea celui mai bun generator de site-uri web se rezumă la ceea ce cauți. Mai jos sunt câteva întrebări îndrumătoare pentru a vă asigura că sunteți pregătit să faceți cumpărături ca un expert și să găsiți cel mai bun generator de site-uri web pentru nevoile dvs.

Care este scopul site-ului dvs.?

Primul pas ar trebui să fie să determinați scopul principal al prezenței dvs. pe web. Vrei sa vinzi un produs? Atrageți clienți potențiali pentru serviciile dvs.? Creați o pagină de portofoliu?

Stabilindu-vă mai întâi rațiunea de a fi, veți putea să prioritizați instrumentele, pluginurile și capacitățile pe care le doriți în generatorul dvs. și nu veți fi scos din urmă de un supliment elegant care nu vă ajută de fapt să vă atingeți obiectivul. Dacă sunteți în primul rând interesat să creșteți vânzările, începeți prin a vă uita la specialiștii în comerț electronic, cum ar fi Shopify și BigCommerce. Dacă ești un fotograf sau un designer web care dorește un site web sau un site web de portofoliu frumos, Wix și Squarespace sunt locuri bune pentru a începe. Wix ar putea depăși Squarespace dacă doriți mai mult control asupra designului, în timp ce Squarespace ar putea fi mai bun dacă doriți doar un cadru elegant pentru munca dvs.

Dacă doriți doar ceva ușor de utilizat, Weebly și GoDaddy oferă ambele constructori intuitivi, Weebly oferind mai multe caracteristici și finețe de design, în timp ce GoDaddy este mult mai simplu și mai limitat. Dacă înființați un site sau un magazin și doriți să prezentați o experiență personalizată utilizatorilor sau aveți în vedere ceva specific pentru versiunea mobilă a site-ului dvs., Duda oferă cele mai multe capacități de personalizare. Dacă aveți nevoie atât de crearea de site-uri web, cât și de găzduire de la un singur furnizor, atunci Webflow este cel mai bun și nu sunt necesare cunoștințe de codificare pentru design web. Și dacă ești un profesionist de cuvinte care nu poate fi deranjat de deciziile de proiectare și de editorii de lux, WordPress te poate ajuta să-ți ridici blogul și oferă modalități bune de a ajunge la cititorii tăi.

Cât timp vrei să investești în construirea site-ului tău web?

Acest lucru, evident, va varia în funcție de o serie de factori, dintre care nu în ultimul rând este cât de clară aveți o viziune de design și dacă aveți experiență în construirea unui site web. Acestea fiind spuse, fiecare constructor de site-uri are avantaje și dezavantaje când vine vorba de nivelul de utilizare sau ușurință în utilizare, bazat pe caracteristicile, flexibilitatea și designul intuitiv al interfeței de editare. La un capăt al spectrului aveți un constructor precum Wix, care este foarte ușor de utilizat, dar și cuprinzător – numărul mare de opțiuni și instrumente face dificilă crearea rapidă a unui site. Pe de altă parte, aveți un constructor precum WordPress sau GoDaddy, fiecare dintre acestea nu vă oferă o mulțime de opțiuni atunci când vă construiți paginile.

Majoritatea oamenilor vor dori să dedice suficient timp site-ului lor pentru ca acesta să-și servească scopul de a vă reprezenta online într-o lumină bună, așa că vă recomandăm, în general, să vă faceți timp pentru a vă afla editorul și a profita de numeroasele opțiuni disponibile.

Cât de mult control asupra designului vrei?

Acest lucru merge mână în mână cu investiția de timp, deoarece cu cât aveți mai mult control, cu atât trebuie să faceți mai multe alegeri. Există constructori precum Squarespace care au o structură de design destul de rigidă, dar totuși vă permit să personalizați fonturile, culorile și conținutul. Și la celălalt capăt al spectrului aveți un site precum Wix, care vă permite să plasați obiecte oriunde pe site-ul dvs. (pe propriul risc!), sau Duda, care vă permite să personalizați experiența mobilă sau să creați experiențe de utilizator personalizate pe baza istoricul de navigare.

Cât de mare este site-ul tău?

Anumiți editori sunt mai orientați spre structuri mari de site (mai mult de 40 de pagini) decât alții, așa că este important să știți dacă veți avea o mulțime de pagini și secțiuni sau dacă este mai mult în domeniul unei cărți de vizită digitale strălucitoare sau al unei lucrări de lux. portofoliu.

Numărul de niveluri de navigare, de exemplu (la care vă puteți gândi ca foldere de fișiere (sau Inception): o pagină dintr-un director din alt director ar reprezenta trei niveluri de navigare), poate fi un aspect important. Majoritatea paginilor folosesc probabil două niveluri – secțiuni și paginile din fiecare secțiune, dar magazinele online și alte tipuri de site-uri ar putea avea nevoie de mai mult. Weebly și BigCommerce sunt probabil cele mai bune exemple de constructori care suportă structuri mari de site, în timp ce Squarespace și Wix vă limitează la două niveluri de navigare.

Cât de important este comerțul electronic?

Fiecare constructor pe care l-am cercetat are o opțiune de comerț electronic disponibilă, dar asta nu înseamnă că toți sunt la înălțime. Un site precum WordPress nu este cu adevărat ceea ce îți dorești dacă planul tău este să vinzi produse online, în timp ce un site precum Shopify sau BigCommerce se concentrează în mod expres pe vânzările online și are o mulțime de funcții de comerț electronic. Dacă într-adevăr doriți doar să aveți o vitrină online curată și ușor de utilizat, unul dintre constructorii de comerț electronic dedicat are cel mai mult sens, dar dacă este mai mult un serviciu auxiliar sau pur și simplu plăcut să aveți, puteți alege constructor care se simte cel mai bine și înscrieți-vă pentru opțiunea sa de comerț electronic. Există chiar și constructori precum Duda, care vă permit să vindeți până la 10 produse gratuit folosind un alt plan.

Cât de mare este operațiunea dvs. de vânzări?

Taxe de tranzacție: deși nu suntem proprietari de afaceri mici, ne place matematica și această variabilă ne-a părut deosebit de importantă. Dacă vindeți 10.000 USD de produse într-o lună cu o taxă de procesare a furnizorului de 3%, cheltuiți 300 USD în plus în fiecare lună. Dacă plătiți gazdei site-ului dvs. cu o sumă suplimentară de 1% până la 3%, aceasta înseamnă încă 100 $ până la 300 $. Aceste cifre eclipsează foarte mult rata lunară pe care o plătiți și se adună și mai mult dacă vindeți mult mai mult. Așadar, înainte de a alege un constructor, asigurați-vă că citiți scrisul mic despre taxele de tranzacție.

Mulți constructori nu taxează peste rata Square sau PayPal (de obicei 3%), dar unii fac. Shopify taxează suplimentar dacă nu utilizați Shopify Payments, dar dacă folosiți serviciile sale, puteți obține o rată sub 3%. Apoi sunt site-uri precum BigCommerce, care nu percepe plus și chiar are o reducere PayPal, dar are limite de vânzări pentru fiecare plan.

Știm că ești un proprietar de afaceri inteligent și priceput, care acordă o atenție deosebită cărților, dar ne-am gândit că ar fi de ajutor să-ți reamintim: fă socoteala înainte de a te înscrie.

Cât de flexibil vrei să fii cu gazda?

După cum am menționat mai sus, mulți constructori vă blochează în serviciul lor de găzduire, dar nu toți. Dacă vă este frică de angajament sau credeți că ați dori să treceți pe măsură ce afacerea sau serviciile dvs. evoluează, alegeți un serviciu precum Weebly sau Duda care vă permite să descărcați fișierele site-ului dvs. pentru a le utiliza cu ușurință pe o altă gazdă.

Celălalt factor important aici este perioada de probă gratuită. Standardul industriei este de aproximativ 14 zile, dar unele ajung până la o lună. Alții nu au o perioadă de probă, dar îți vor returna banii în 30 de zile dacă nu ești mulțumit.

Cât de utilă a fost această pagină ?

Faceți clic pe stele pentru evaluare!

Rata medie 0 / 5. Voturi: 0

Niciun vot până acum, evaluează pagina !