craftupromania site

Craftup Romania

CraftUp Romania, magazinul online care aduce în același loc antreprenori și pasionați de accesorii și handmade.

Soluții complete pentru ambalare, grupate în categorii specifice, pentru flori sau sub formă de pungi, huse, cutii și sticluțe. O zonă specială pe site dedicată aromaterapiei, cu propuneri atât pentru vânzarea en-gros dar și pentru cei care doresc să schimbe atmosfera casei cu arome și uleiuri parfumate care se pot completa cu lumânări cu led sau vase de aromaterapie.

Accesoriile handmade și magneții de la Craftup Romania se pot combina în diferite forme și aduc un plus de creativitate pe CraftUp.ro, unde ideile voastre se întâlnesc și iau naștere.

Soluții complete pentru ambalare de la Craftup Romania, grupate în categorii specifice, pentru flori sau sub formă de pungi, huse, cutii și sticluțe. O zonă specială pe Craftup Romania dedicată aromaterapiei, cu propuneri atât pentru vânzarea en-gros dar și pentru cei care doresc să schimbe atmosfera casei cu arome și uleiuri parfumate care se pot completa cu lumânări cu led sau vase de aromaterapie.

Craftup Romania ofera discount în funcție de cantitatea cerută și de suma totală a coșului de cumpărături. Oferta nu se aplică pentru anumite produse care sunt deja reduse (set ață de brodat, rolă inserție. etc.) sau pentru produse foarte grele (magneți).

Contact Craftup Romania

  • Program: Luni-Vineri: 09:30-16:30
  • Website: https://craftup.ro/
  • Calea Bucureștilor, nr. 182, Otopeni, IF
  • Telefon: 0745.221.225
  • Email: comenzi@craftup.ro

Cât de utilă a fost această pagină ?

Faceți clic pe stele pentru evaluare!

Rata medie 0 / 5. Voturi: 0

Niciun vot până acum, evaluează pagina !