8 fantezii de renovare a casei vazute la televizor

8 fantezii de renovare a casei văzute la televizor

8 fantezii de renovare a casei văzute la televizor

Din păcate, transformările peste noapte la un buget redus, prezentate la televizor, sunt departe de realitate.

O renovare a casei bine planificată și executată de profesioniști de încredere poate fi absolut un vis devenit realitate. Dar dacă doriți să evitați coșmarul depășirii bugetului, termenele prelungite și manopera proastă, nu vă lăsați îndrăgostiți de aceste minciuni de teler reality.

#1: Locul de muncă durează întotdeauna mai mult decât se spune

Într-o declarație emisă de HGTV, aceștia au recunoscut că „pot scurta și ajusta termenele pentru a ajuta la gestionarea constrângerilor de producție și de timp”.

Ei modifică cronologia pentru a se potrivi cu povestea pe care o spun. Reality show-urile pot face să pară că poți avea o bucătărie nouă în 24 de ore, dar adevărul este că este imposibil din punct de vedere fizic . Emisiunile care prezintă renovări super rapide au probabil ca un echipaj profesionist să lucreze non-stop zile sau săptămâni pentru a-și duce treaba la bun sfârșit.

Reality show-uri fac să pară că o casă întreagă poate fi remodelată într-o lună, lăsând deoparte mulți pași critici implicați în procesul din lumea reală. De la întâlnirea cu arhitecții și antreprenorii până la selectarea materialelor și a finisajelor, planificarea și pregătirea semnificativă sunt necesare pentru o renovare adecvată. Ca să nu mai vorbim de timpul necesar inspecțiilor, programelor de lucru umane și lăsarea vopselei să se usuce.

#2: Cât costă cu adevărat?

Îmi pare rău că ți-am spus-o, dar nu poți concura cu bugetele de renovare a casei de reality TV. Aceste spectacole beneficiază de reduceri puternice de muncă și materiale prin parteneri și sponsori. În plus, au devenit notori pentru utilizarea materialelor ieftine și a forței de muncă grăbite pentru a reduce costurile.

Emisiunile de televiziune reality te-ar face să crezi că antreprenorii pot produce bucătării pentru 10.000 de dolari. Nu există nicio cale de ocolire; podele, blaturi, electrocasnice și mobilier de calitate care vor rezista nu sunt ieftine.

#3: DIY-erii o fac ei înșiși

Îți amintești că i-ai uitat pe oamenii obișnuiți de pe Trading Spaces DIY drumul spre schimbarea totală a casei? Asta a fost o editare inteligentă. Proiectele de bricolaj prezentate la televizor sunt de fapt supravegheate și executate în mare parte de profesioniști în culise.

Un participant la Trading Spaces Family a spus acest lucru: „Pe ecran, ele arată doar familiile care lucrează, dar în culise sunt alte 6-10 persoane care vin în sală pentru a accelera procesul”.

Aceasta poate fi una dintre cele mai periculoase minciuni perpetuate de reality show-urile de renovare a casei. O persoană neinstruită nu ar trebui să încerce propria demolare, construcție sau lucrări electrice. În cel mai bun caz, veți ajunge cu o manoperă slabă, în cel mai rău caz vă puteți răni grav pe dvs. sau pe cineva drag.

#4: Mobilierul și decorul nou fantezist nu vă aparțin

Dacă sunteți fan al show-ului Fixer Upper, veți fi familiarizat cu frumosul mobilier, covoare, jardiniere și multe altele din Magnolia Market care umplu casele finisate. Din păcate pentru participanții la spectacol, aceștia sunt doar împrumuți suficient de mult pentru ca camerele de luat vederi să surprindă marea dezvăluire.

Gazda lui Home Town, Erin Napier, a dezvăluit că casele sudice restaurate superb la care lucrează sunt pline „cu mărfuri din toate magazinele noastre locale preferate”. Proprietarii de case de obicei nu au suficient spațiu în bugetul lor pentru a păstra bunurile .

În schimb, primesc un „legator catalogat” pentru fiecare articol și prețul acestuia în cazul în care decid să-l cumpere.

#5: Tot ce veți avea nevoie este într-un singur magazin

La televizor, cuplurile fac o călătorie furioasă la magazinul de îmbunătățiri pentru locuințe pentru a ridica tot ce au nevoie – de obicei după ce renovarea a început. Realitatea dură este că aprovizionarea cu materiale poate dura săptămâni, iar articolele trebuie adesea comandate de la furnizori îndepărtați.

Orice antreprenor care merită să ei vă va spune că trebuie să începeți acest proces cu mult înainte de a începe renovarea . În mod ideal, materialele au fost adunate și livrate înainte de sosirea lucrătorilor, astfel încât procesul să nu fie întârziat așteptând sosirea lemnului sau a accesoriilor.

În plus, să vă faceți selecțiile într-o singură călătorie nu este recomandat. Trebuie să trăiți cu dulapurile, covorul și culorile vopselei pentru mult timp. Grăbirea acestei etape duce doar la regrete.

# 6: Poți să-l elimini

Procesul grăbit de renovare a casei afișat la televizor ar fi un dezastru absolut în viața reală. În timp ce gazdele de reality TV par să se apropie, să înțeleagă imediat viziunea proprietarilor de case și să înceapă să dărâme pereții în aceeași suflare, aceasta este pură fantezie.

Învingerea este o modalitate sigură de a vă ruina bugetul și de a întâmpina complicații și întârzieri frustrante . Acest lucru este dovedit în mod repetat în proiectele de renovare din lumea reală, atunci când oamenii – atât bricolaj, cât și profesioniști – încearcă să o repare din mers. Îndepărtarea lui vă obligă să luați decizii de ultimă oră și adesea duce la un design finit întâmplător.

Am mai spus-o și o vom spune din nou: planificarea și pregătirea solidă sunt cea mai bună asigurare pentru un proprietar de casă atunci când se angajează într-o renovare.

#7: Nu trebuie să pleci în vacanță în timp ce casa ta este transformată

Unele emisiuni reality de renovare a casei preferă să păstreze renovarea casei o surpriză pentru participanți. Un cuplu sau o familie poate pleca într-o vacanță relaxantă timp de o săptămână și se poate întoarce într-un spațiu nou, abia de recunoscut. Marea minciună? Că o renovare a casei nu trebuie să vă perturbe deloc viața.

O renovare adecvată ar trebui să fie orchestrată cu atenție pentru a minimiza întreruperile și pentru a vă menține programul de zi cu zi cât mai normal posibil. Totuși, s-ar putea să fie nevoie să trăiești săptămâni întregi fără o bucătărie sau o baie funcțională și să-ți împarți spațiul cu muncitorii, uneltele și materialele.

Chiar dacă vă permiteți să vă petreceți câteva săptămâni în vacanță, cel mai bine este să rămâneți suficient de aproape pentru a fi cu ochii pe proiect și pentru a comunica cu contractorii.

#8: Nu sunt toate zâmbete și îmbrățișări la sfârșit

După marea dezvăluire și reacțiile emoționante, camerele pleacă și telespectatorii nu mai pot vedea ce se întâmplă în continuare. Am dezvăluit deja că cea mai mare parte a mobilierului și a decorului este rapid dezbrăcat, dar se înrăutățește . Există o listă din ce în ce mai mare de foști participanți la reality TV care au rămas cu o muncă proastă pentru a repara și a reface singuri.

O persoană de pe Designed to Sell a raportat că fețele lor de pernă „personalizate” erau doar lipite cu bandă adezivă pe perne. Și într-un exemplu mai extrem, un cuplu de pe Catch a Contractor a ajuns să aibă 200 de galoane de ape uzate brute în casa lor, după ce muncitorii grăbiți au uitat să conecteze o conductă.

În emisiuni precum Extreme Home Makeover, familiile ajung uneori cu o casă nou construită pe care de fapt nu și-o pot permite. Creșterea taxelor și a facturilor de utilități a dus chiar la executarea silită pentru unii participanți.

Adevărul? Renovatorii experți îți pot aduce fantezia la viață

Renovările pe care le vedem la televizor pot fi în mare parte fum și oglinzi, dar în viața reală este posibil să obții rezultatele dorite fără surprize urâte.

Ne place să vedem spații cu viață nouă la televizor, deoarece toți avem zone din casele noastre pe care sperăm să le transformăm. Privind designerii care actualizează o bucătărie cu pardoseală nouă sau renovează complet aspectul unei case, poate stârni idei grozave pentru propriul proiect de renovare a casei. Vă poate învăța chiar despre utilizarea inteligentă a spațiului, modalități creative de a economisi bani și tendințe de design.

Cheia este să vă inspirați cineva care vă poate ghida prin pașii efectivi necesari pentru a face treaba corect.

Data viitoare când veți fi inspirat de Flip This House sau Design on a Dime, nu uitați să vă mențineți visele de renovare întemeiate în realitate.

Cât de utilă a fost această pagină ?

Faceți clic pe stele pentru evaluare!

Rata medie 0 / 5. Voturi: 0

Niciun vot până acum, evaluează pagina !